Nieuws

Na een periode van heel veel tegenslag, beleven we momenteel weer mooie tijden. Al vijf wedstrijden ongeslagen, degradatiegevaar afgewend, de geweldige jubileumsfeeractie van FeanFan en de fraaie overwinning op oosterbuur FC Groningen. Als klap op de vuurpijl komt deze week de nieuwe FeanFan uit.

Uiteraard staan we uitgebreid stil bij de sfeeractie van FeanFan, maar we maken ook kennis met Amin Sarr. Hij verklaart zijn keuze voor sc Heerenveen: ‘Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ervaring opdoen om het hoogst haalbare te bereiken.’

Vorig jaar speelden Thom Haye en Sydney van Hooijdonk nog samen in de Eerste Divisie bij NAC, sinds afgelopen winter zijn ze herenigd bij de Blue-White Army. Van Hooijdonk wordt gehuurd van Bologna, Haye maakte rechtstreeks de overstap vanuit Breda. Haye: ‘Dat we zo snel weer samen zouden spelen, dat had ik niet verwacht.’ Van Hooydonk is vooral opgelucht dat hij zijn eerste velddoelpunten maakte tegen FC Groningen.

Interim trainer Ole Tobiasen heeft teksten die de feanfans aan zullen spreken: ‘Spelers moeten het maximale uit zichzelf halen. Echt graag willen. Dat wil ik terugzien. Niet alleen in het veld, ook daarbuiten. Daarin kunnen we nog wel wat stappen maken.’

De nieuwe FeanFan zit weer boordevol lekkers. Sven van Beek wordt als idool geïnterviewd, we zien hoe ons G-team zich onder toeziend oog van tweehonderd luidruchtige fans fullprof waant en Joost van Aken wordt aan een kruisverhoor blootgesteld. Kortom: de ware fan kan niet zonder. Wilt u al dat Heerenveenlekkers thuis ontvangen? Wordt dan hier lid!