Nieuws

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt deze week uit. Leden van de supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. Het nieuwe nummer besteedt uitgebreid aandacht aan de geweldige ommekeer van afgelopen seizoen, onder meer via een dubbelinterview met Sven van Beek en Milan van Ewijk. Wat een veerkracht: sc Heerenveen leeft!

In de nieuwe FeanFan gaan de populaire verdedigers uitgebreid in op het afgelopen seizoen, een voetbaljaar waarin de steun van de supporters van onschatbare waarde bleek. Van Beek: ‘Als ik hier vroeger kwam spelen, had ik nooit het gevoel dat hier veel sfeer was. Het was altijd een beetje kil in Friesland. Maar dat is echt aan het veranderen. Supporters slepen ons er op bepaalde momenten doorheen.’

Bijzondere gesprekken

Het supportersblad biedt verder een bijzonder interview met Pvda-politicus Habtamu de Hoop (24), het Kamerlid dat per se op Nieuw Noord wil staan. Voormalig Heerenveen-verdediger Lucas Bijker vertelt zijn indrukwekkende levensverhaal. Hij vond zijn biologische moeder terug: ‘Opeens heb ik er vijf zussen en drie broers bij.’ Het vrolijke gesprek van FeanFan met gastvrouw Judy Bruinsma duurde meer dan twee uur. De geboren Canadese heeft ‘stiekem de leukste baan van het stadion’.

Daar blijft het niet bij in het nieuwe magazine. Geniet ook van heerlijke interviews met Sidney van Hooijdonk, Timo Zaal en Joost van Aken. Grasmeester Gertjan Hilarius verzorgt niet alleen de mat in het Abe Lenstra stadion, maar is tevens sponsor van de club. FeanFan sprak ook met Roos van der Veen, de centrale verdedigster van sc Heerenveen Vrouwen die een transfer naar Ajax verdiende. Bovendien doen alle jeugdtrainers verslag van de verrichtingen in de Academie. Houd je brievenbus in de gaten!

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Om de prijs hoef je het niet te laten: voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.