Nieuws

De zomervakantie is voorbij. De bal rolt weer. Na drie competitiewedstrijden hebben we nog geen doelpunt tegen. FeanFan interviewde de architect van dit masterplan: Kees van Wonderen. Ook zijn eerste luitenant, Andries Noppert alias de Tower van de Jouwer voelden we aan de tand.

In het nieuwe FeanFan Magazine, dat volgende week bij de leden van Supportersvereniging FeanFan op de mat ploft, lees je ook over de onthulling van het prachtige cadeau dat FeanFan aan de club gaf: honderd portretten van Heerenveenhelden. De grijze troosteloze muur is getransformeerd in een ‘trip back to memory lane’. Een feest der herkenning. Wat een club, wat een helden.

Uiteraard is er in de eerste FeanFan van het seizoen aandacht voor de voorbereiding in de provincie, oftewel Raggen in de Regio. Ook aandacht voor alle mutaties in en rondom het eerste elftal in de Transfercarrousel.

Er zit nog zoveel meer lekkers in deze editie:

  • Thom Haye die bekend van ongemakkelijke tv te houden en daarom naar B&B Vol Liefde’ en ‘First Dates’ kijkt.
  • De jonge zelfbewuste Bernt Klaverboer uit Katlijk vertelt ons: ‘Als keeper speel ik met lef, risico en energie.’
  • Mats Köhlert wil eigenlijk het Fryske Folksliet wel leren.
  • Een indringende oproep van feanfan Jaap Friso om niet met homospreekkoren mee te zingen.

Kortom: het is weer een FeanFan om naar uit te kijken.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Om de prijs hoef je het niet te laten: voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging en ontvang je zes full colour magazines per seizoen. Nieuwsgierig? Word nu lid.