Vul het uitvak tijdens de derby van het Noorden

Geplaatst op 04-08-2017

Zondag 13 augustus is het zover. Dan start het seizoen weer voor sc Heerenveen. De Friezen starten dit jaar met een uitwedstrijd in en tegen Groningen.

Als supportersvereniging zouden we graag zien dat het vak tegen onze oosterburen helemaal vol komt en daar kun jij bij helpen. Bestel nu je kaart via https://ticketing.sc-heerenveen.nl/ (mits je in het bezit bent van een geldige club- of seizoenkaart met uitregistratie).

Vorig seizoen wisten de Friezen met maar liefst 0-3 te winnen van de Groningers. De oosterburen eindigden de wedstrijd met slechts negen man. Eerst mocht Davidson inrukken nadat scheidsrechter Liesveld een knietje zag in een omhooggetrokken been van de Australiër en een kwartier voor tijd haalde Memisevic zijn tweede gele kaart waardoor hij ook vroegtijdig mocht douchen.

Seizoenkaart
Via de link https://ticketing.sc-heerenveen.nl/seizoenkaarten is het daarnaast ook nog mogelijk een seizoenkaart aan te schaffen. Dan kun je de club achttien thuiswedstrijden naar de overwinning proberen te juichen. Dus ga snel naar de site en bestel je seizoenkaart.

Wij zijn sc Heerenveen en samen maken we de club.

FeanFan ben je niet voor even, maar heel je leven!

Het programma is nog onbekend