Agenda

FeanFan organiseert woensdagmiddag 11.oktober wederom een voetbalclinic onder leiding van de trainers van sc Heerenveen. De clinic is van 15.00 – 16.30 uur op het Sportpark van Skoatterwâld en is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

FeanFan leden kunnen, na opgave, kosteloos genieten van deze clinic. Niet-leden betalen € 5 euro per deelnemer. (er moet een lidmaatschap op het adres van de deelnemer zijn)
LET OP: De volgende dingen staan niet gelijk aan een lidmaatschap van supportersvereniging FeanFan: Donateurschap, Feanatics en/of Junior Heeroes lid, club- en/of seizoenkaarthouder en sponsoren.
Om gratis aan deze clinic mee te kunnen doen is een FeanFan lidmaatschap noodzakelijk.
Tijdens de clinic is er frisdrank voor de voetballende jeugd beschikbaar. Voor de volwassenen is er koffie en thee in de kantine.

Opgeven kan tot en met 4 oktober via onderstaande formulier.

Betaling dient vooraf en ook uiterlijk 4 oktober te zijn voldaan. Betaling kan op NL96 RABO 0330 7148 80 ovv voetbalclinic en de naam van de deelnemer, of via de betaallink in onderstaande formulier.

Er zijn geen kleedruimtes en douches beschikbaar. Kom daarom in voetbalkleren.
Voor vragen, mail naar activiteiten@feanfan.nl

Inschrijving Voetbalclinic

Naam Deelnemer(Required)
Please enter a number from 6 to 12.
Het lidmaatschapsnummer is te vinden in je digipas app of stuur een mail naar activiteiten@feanfan.nl. In dat geval postcode en huisnummer vermelden in de mail.
Ben je geen FeanFan lid? vul dan 0 in.
Ik heb het verschuldigde bedrag voldaan(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.