Businformatie

Wil je een keer naar een uitwedstrijd? Reis dan met supportersvereniging FeanFan mee met de bus. Wij verzorgen buscombi reizen naar alle uitwedstrijden van sc Heerenveen. Niet-leden moeten in de bus tien euro bijbetalen.

Busreglement

Bij busreizen hanteert FeanFan het busreglement, hierin staan alle huisregels in de bus. Lees deze voor vertrek goed door. Supporters die zich niet aan de regels uit het busreglement houden, kunnen in het uiterste geval worden uitgesloten van de buscombi.

Download hier het busreglement.

Rittenkaart: zes keer, zevende gratis

Ben je lid van FeanFan en ga je regelmatig met de bus mee naar uitwedstrijden? Dan hebben we een leuke actie! Leden van FeanFan die zes keer met de bus meereizen naar een uitwedstrijd, krijgen de zevende buscombi gratis.

Wat moet je daarvoor doen? Natuurlijk eerst zes keer met de bus meegaan naar een uitwedstrijd. Vul vervolgens onderstaand formulier volledig in.

Let op: stuur dit formulier uiterlijk twee weken voor de gewenste gratis buscombi in. Deze actie geldt alleen voor competitiewedstrijden, bekerwedstrijden zijn uitgesloten.

Rittenkaart

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.