Over ons

Supportersvereniging FeanFan is sinds de oprichting in 1981 dé officiële supportersclub van sc Heerenveen. In alle jaren is FeanFan met de club meegegroeid. Met een kleine drieduizend leden en donateurs is FeanFan inmiddels een van de grotere supportersclubs van Nederland.

De doelstelling van FeanFan is vierledig: het informeren en faciliteren van supporters, het vergroten van de betrokkenheid van de supporters en het behartigen van supportersbelangen. Het bestuur is hiervoor verantwoordelijk en kan daarbij rekenen op een grote groep trouwe vrijwilligers.

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van supportersvereniging FeanFan. Ieder bestuurslid heeft zijn of haar eigen portefeuille. Heb je vragen? Mail ons dan gerust via info@feanfan.nl.

Jildou VisserJildou Visser
Voorzitter

 

 

 

 

Herman Betten
Vicevoorzitter

 

 

 

 

Jacqueline van de Voort
Secretaris/penningmeester

 

 

 

 

Jelmer Roukema
Bestuurslid

 

 

 

 

David KoopmansBetty Hamstra
Bestuurslid

 

Word lid!
Hoe groter de supportersvereniging is, hoe meer wij voor supporters kunnen betekenen. Voor slechts twintig euro per jaar word je lid van FeanFan. Met deze bijdrage ondersteun je de activiteiten, ontvang je het FeanFan Magazine en profiteer je van kortingen op busreizen en fanartikelen in de Feanstore. Daarmee ben je nog meer betrokken bij onze mooie pompeblêdenclub.