Nieuws

Met Osame Sahraoui heeft sc Heerenveen een nieuwe publieksspeler in huis gehaald. Menig supporter zal terugdenken aan de gloriedagen met Oussama Assaidi als blikvanger.

Assaidi speelde drie jaar in Heerenveen, waar hij een transfer naar Liverpool verdiende. In bijna honderd competitiewedstrijden maakte de vleugelaanvaller 22 doelpunten. “Ik heb veel te danken aan Heerenveen. Ik heb genoten van de mensen”, vertelt de Marokkaan in FeanFan Magazine.

“Ik ben in 2011 zelfs Speler van het Jaar geworden. Je kunt bijna geen groter compliment krijgen”, vertelt Assaidi enthousiast. “De mensen bij de club waren fantastisch en de supporters hebben me altijd gesteund. Het ingelijste shirt van Speler van het Jaar heb ik nog, ik ben er heel trots op! Een periode die ik niet snel vergeet.”

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.