Nieuws

Dinsdagmiddag 12 uur vond er een besloten oefenduel plaats tussen sc Heerenveen en Heracles op het prachtige complex van WWNA in Apeldoorn. De nummer zeven tegen de nummer acht van dit moment.

Al vroeg in de wedstrijd werd er een overtreding op Pelle van Amersfoort gemaakt en scoorde Tom Haye de 1-0 voor sc Heerenveen uit een penalty. De Friezen bleken te sterk voor de Heraclieden te zijn en in de 39e minuut scoorde Simon Olson dan ook de 2-0 voor de Friese selectie .

Jan Bekkema had weinig te doen, maar wist toch een aantal ballen goed tegen te houden en gaf vervolgens het stokje de tweede helft over aan Micky van der Hart. Ook Pawel Bochniewiecz, Simon Olson werden in de rust gewisseld  voor Anas Tahiri en Syb van Ottele waarna vervolgens na en uur speeltijd de resterende spelers werden gewisseld.

Opstelling eerste uur: Bekkema; Hall, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson, Brouwers; Nunnely, Van Amersfoort, Webster
Opstelling na zestig minuten: Van der Hart; Braude, Nunumete, Van Ottele, Oostra; Van Ee, Woudstra, Tahiri; Witteveen, Rallis, Karim