Nieuws

Heb jij de mooie borden in het stadion al zien hangen? Alle platen van de honderd Helden van Heerenveen zijn gebundeld in een boek. Voor leden en donateurs van FeanFan is het boek gratis af te halen, niet-leden betalen € 5,-. Bezorgen kan natuurlijk ook, hiervoor betaal je € 5,-. Let op: in alle gevallen dien je onderstaand formulier in te vullen. Voor afhalen geldt dat het formulier minimaal een dag voor het ophaalmoment moet zijn ingestuurd. Eventuele kosten dienen ook een dag voor het ophaalmoment overgemaakt te zijn.

Leden
Leden en donateurs van FeanFan kunnen het boek voorafgaand aan een thuiswedstrijd gratis komen ophalen. Kom je het voor een thuiswedstrijd ophalen? Vul dan minimaal een dag voor de wedstrijd onderstaand formulier in en kruis de juiste wedstrijddag aan. Wil je het boek liever thuisbezorgd krijgen? Dat kan! In dat geval betaal je € 5,- verzendkosten. Dit bedrag dien je voor verzending over te maken naar NL96 RABO 0330 714 880 t.n.v. Supportersclub FeanFan. Vermeld bij de overboeking je postcode en huisnummer.

Niet-leden
Ben je geen lid, maar wil je het boek wel graag kopen? Dat kan natuurlijk. In dat geval betaal je € 5,- voor het boek. Dit bedrag dien je minimaal een dag voordat je het boek bij een thuiswedstrijd komt afhalen over te maken. Wil je het boek liever thuisbezorgd krijgen? Dan betaal je in totaal € 10,- (€ 5,- voor het boek en € 5,- verzendkosten). Betalingen dien je minimaal een dag voor het afhaalmoment en voor verzending over te maken naar NL96 RABO 0330 714 880 t.n.v. Supportersclub FeanFan. Vermeld bij de overboeking je postcode en huisnummer.

Bezorging in het buitenland
Woon je in het buitenland en wil je het boek Helden van 100 jaar Heerenveen graag opgestuurd krijgen? De bezorgkosten zullen dan hoger uitpakken. Stuur een mail naar info@feanfan.nl, dan nemen we contact met je op.

Heldenboek

Ophalen of bezorgen (eventuele kosten dienen vooraf overgemaakt te worden)(Required)
Indien afhalen: ik kom het boek voorafgaand aan onderstaande wedstrijd in FeanPlaza afhalen