Nieuws

De nieuwe editie van FeanFan Magazine en tevens de laatste van dit seizoen, is inmiddels uitgekomen. Leden van supportersclub vinden het blad in de komende dagen op hun deurmat. In dit nummer wordt teruggeblikt op het seizoen, waarbij meerdere vertrekkers aan het woord komen. Anas Tahiri, Thom Haye en Kees van Wonderen, maar ook stadionspeaker Jouke de Vries, blikken terug op hun periode in het Abe Lenstra stadion.

Pelle van Amersfoort, die topscorer werd met tien Eredivisiedoelpunten, komt ook aan het woord. “Op een gegeven moment was ik echt los, ik ben geëindigd met mooie statistieken. Dit was mijn beste seizoen in Nederland”, aldus de spits. Ook Hussein Ali kijkt terug op het seizoen, waarin hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselden. Hij beleefde mooie avonturen met de nationale ploeg van Irak, maar was in Friesland niet altijd zeker van een basisplaats. “Alles neem je mee in je rugzak, het zijn ervaringen die je later in je carrière weer kan gebruiken. Ik kan zeggen dat ik dit seizoen ben gegroeid als persoon.”

Wil je FeanFan Magazine voortaan thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je lid van de supportersvereniging. Word nu lid.