Nieuws

De nieuwe editie van FeanFan Magazine komt eraan. Leden van de gelijknamige supportersvereniging vinden het blad volgende week op hun deurmat. In het nieuwe nummer blikken we uitgebreid terug op alle Europese avonturen van onze favoriete club. Precies 25 jaar geleden speelden we voor het eerst in een Europees hoofdtoernooi: Amica Wronki was de tegenstander.

Foppe de Haan en Riemer van der Velde blikken terug op hun Europese duels. Mika Nurmela en Arjan Ebbinge vertellen over hun Champions League-ervaringen. Gertjan Verbeek komt aan het woord. Gerald Sibon, de speler die namens sc Heerenveen de meeste doelpunten in Europa maakte, gaat terug in de tijd. Brian Vandenbussche en Goran Popov hebben nog altijd warme herinneringen aan het duel met AC Milan. Oliver Braude timmert nu aan de weg nadat hij afgelopen zomer al een historisch EK beleefde met Noorwegen. En er zijn nog veel meer mooie verhalen!

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.