Nieuws

*UPDATE* De FeanFan voetbalclinic gaat niet door. De kinderen die zich op hebben gegeven worden aangeschreven door KPN die op hetzelfde moment een clinic organiseerde. Hou je mailbox en spamfolder in de gaten.

Woensdag 8 mei van 15.00 tot 16.30 organiseert supportersvereniging FeanFan weer een nieuwe editie van de voetbalclinic. Dit keer wordt de clinic gehouden voor de jeugd van 6 tot en met 14 jaar. Wil je eens ervaren hoe het is om de trainen net als de profvoetballers van sc Heerenveen? Geeft je dan snel op voor de voetbalclinic van FeanFan, want Vol is Vol.

Voor de leden van FeanFan is deze clinic ook nog eens helemaal gratis. Zijn jij of je ouders geen lid van FeanFan? Voor slechts € 5,- kun je alsnog ook mee doen met deze clinic.

LET OP: De volgende dingen staan niet gelijk aan een lidmaatschap van supportersvereniging FeanFan: Donateurschap, Feanatics en/of Junior Heeroes lid, club- en/of seizoenkaarthouder en sponsoren.
Om gratis aan deze clinic mee te kunnen doen is een FeanFan lidmaatschap noodzakelijk.

Opgave kan via onderstaande formulier, dit kan uiterlijk tot 1 mei. Daarna is opgeven niet meer mogelijk. Betaling dient net als de opgave uiterlijk 1 mei te zijn voldaan. Betaling kan worden gedaan op NL96 RABO 0330 7148 80 ovv voetbalclinic en de naam van de deelnemer, of via de betaallink in onderstaande formulier.

Tijdens de clinic zal voldoende frisdrank voor de voetballende jeugd beschikbaar zijn. Voor de volwassenen is er koffie en thee in de kantine.
LET OP: Er zijn geen kleedruimtes en douches beschikbaar. Kom daarom in voetbalkleren.
Voor vragen, mail naar activiteiten@feanfan.nl