Nieuws

Heb jij passie voor sc Heerenveen? Houd jij ervan om activiteiten te organiseren en bruis je van ideeën voor nieuwe activiteiten? Vind je het daarnaast leuk om mee te denken over het beleid van de supportersvereniging en over hoe we de binding tussen sc Heerenveen en de supporters kunnen versterken? Dan zoeken we jou!

Het bestuur van FeanFan vergadert één keer per maand op een doordeweekse avond in Heerenveen. Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de onderwerpen die je in je portefeuille hebt. Voorbeelden hiervan zijn: het organiseren van de stand en de bemensing tijdens de FeanDei, het bedenken en opzetten van nieuwe activiteiten, het onderhouden van contact met  supportersverenigingen van andere clubs of het mede-organiseren van de Grote Bingo, It Petear of één van de andere activiteiten van FeanFan. Taken en portefeuilles worden in overleg vormgegeven. Van alle bestuursleden verwachten we dat ze voorafgaand aan de thuiswedstrijden bij de bestuurstafel aanwezig zijn. Hier ontvangen we het bestuur van de supportersvereniging van de tegenpartij en zijn we voor zowel leden als niet-leden aanspreekbaar. Daarnaast verwachten we dat je in ieder geval een paar keer per seizoen in de bus meereist naar uitwedstrijden.

Als bestuurslid bij FeanFan krijg je dé kans kennis te maken met alle geledingen binnen sc Heerenveen en de club van binnenuit te leren kennen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen bij supportersverenigingen van andere clubs en helden van Heerenveen te ontvangen wanneer zij langskomen bij sc Heerenveen. Gaat jouw hart sneller kloppen? Stuur dan uiterlijk 3 november jouw motivatie en cv naar info@feanfan.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jildou Visser, voorzitter FeanFan: 06 3069 5542.