Nieuws

Simon Olsson is dit seizoen definitief uitgegroeid tot een waardevolle schakel in het elftal van sc Heerenveen. Hij scoorde ook voor het eerst in Friese dienst, nota bene op bezoek bij Feyenoord.

“Ik was blij met dat doelpunt. Het was mijn eerste officiĆ«le treffer voor deze club, maar echt vieren zat er niet in. Het resultaat was shit”, beaamt Olsson in de recente editie van FeanFan Magazine. “Als ik moet kiezen tussen een doelpunt voor mezelf of een overwinning voor het team, zal ik altijd voor de ploeg kiezen. Echt altijd.”

Olsson speelt sinds zijn komst naar Heerenveen regelmatig als rechtsbuiten. “Als je de beste Simon wilt zien, kun je me beter niet als rechtsbuiten opstellen. Ik heb niet de kwaliteiten om daar goed uit de verf te komen”, geeft de Zweed toe. Als teamspeler kan trainer Kees van Wonderen echter altijd op hem rekenen, ongeacht zijn positie.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.