Nieuws

Het seizoen zit erop, maar nog niet helemaal. De nieuwste FeanFan Magazine komt er namelijk nog aan! Het was een seizoen met een lach en een traan. De halve finale van de beker, maar tegelijkertijd een teleurstellende twaalde plaats op de ranglijst. Een overwinning op FC Groningen, maar ook puntverlies tegen de degradatiekandidaten. Wisselvallig, zo kun je dit seizoen wel noemen. Wat wel helemaal top is? Ons nieuwe magazine!

Uiteraard blikken we met Johnny Jansen terug op het wisselvallige seizoen. De sympathieke trainer gaat openhartig in op de kwetsbaarheid van zijn team: ”Als wij de bal verliezen moet je druk zetten om zo snel mogelijk de bal te veroveren. Dat is er dit seizoen zeker niet uitgekomen”, stelt de oefenmeester, die de steun van het publiek heeft gemist. ”Het had ons zeker geholpen op momenten. De steun, het gezang, dat geeft een enorme kick.”

Wat dit seizoen ook positief was? De komst van winteraanwinst Tibor Halilovic, die elke week een andere positie leek te hebben. Waar hij ook stond, strijd en passie leverde hij altijd. ”Mijn favoriete positie is als nummer acht. Ik ben een box-to-box-speler. Ik heb in mijn eerste wedstrijden laten zien dat ik graag de bal wil hebben, goed kan dribbelen en een prima schot heb. De meeste ruimte voor verbetering zit in het verdedigen. Ik ben beter met bal dan zonder.”

Mede door de komst van de Kroaat zat Rodney Kongolo na de winterstop vaker op de bank dan hem lief was. Desondanks is hij lovend over zijn concurrenten. ”Halilovic, De Jong en Schöne zijn stuk voor stuk fantastische spelers. Ze vullen allemaal op eigen wijze de positie op het veld in en het is dan aan de trainer om te bepalen wie hij daar inzet.”

Verder verhalen over:

  • Sherel Floranus wil naar de top: ”Het buitenland zie ik ook zitten”
  • De clubliefde van Jan Bekkema: ”Ik ben hier niet weg te slaan”
  • Clubfotograaf Mustafa Gumussu, al bijna een kwarteeuw trouw aan sc Heerenveen
  • Een FeanFan in Washington
  • Een interview met Jonah Talan (inderdaad de zoon van)
  • FeanFans die na jaren afwezigheid weer een seizoenskaart nemen
  • En nog veel meer voetballekkers.

Je leest het allemaal in de nieuwe FeanFan! Nog niet lid? Voor slechts twee tientjes zit je het hele jaar op de eerste rij om al deze Heerenveenverhalen te lezen: klik hier!