Nieuws

Supportersvereniging FeanFan heeft het reglement voor de busreizen naar uitwedstrijden aangepast. De belangrijkste wijziging is dat wanneer een deelnemer zich niet houdt aan de bepalingen in het reglement, hij/zij voor een aantal wedstrijden kan worden uitgesloten van de buscombi.

Een andere wijziging is dat wanneer in de bus wordt overgegeven, de persoon die heeft overgegeven dit zelf dient schoon te maken. Indien dit niet gebeurt dienen de schoonmaakkosten à € 100,- contant bij de buschauffeur te worden afgerekend. FeanFan ziet zich, door het gedrag van enkele supporters tijdens de busritten dit seizoen, genoodzaakt tot de aanpassingen in het busreglement, maar hoopt de nieuwe bepalingen in de praktijk niet toe te hoeven passen.

Het complete busregelement kun je hier vinden.

Prijzen drinken
Naast de aanpassingen in het busreglement worden ook de prijzen voor het drinken in de bus aangepast. Na tientallen jaren de prijzen gelijk te hebben gehouden, wordt de prijs van een blikje drinken in de bus verhoogd naar € 1,50. In de bus worden blikjes Cola, Fanta en bier verkocht. Alcoholische dranken worden alleen verkocht aan supporters van 18 jaar of ouder. Bij overmatig alcoholgebruik mag de busbegeleider de verkoop van alcohol weigeren.

De bussen naar FC Utrecht vertrekken zaterdag om 15.30 uur. In verband met de coronacheck vragen we iedereen uiterlijk om 15.00 uur aanwezig te zijn.