Nieuws

De nieuwe editie van FeanFan Magazine is inmiddels bij de leden in de brievenbus bezorgd. In het nieuwe nummer uitgebreid aandacht voor de terugkeer van Pelle van Amersfoort, die in het spoor van Joost van Aken en Andries Noppert uitgroeide tot de derde succesvolle comeback kid in de selectie.

Ook de populaire Anas Tahiri komt aan het woord. Onder de kop ‘Smaakmaker, teamspeler, verbinder’ vertelt de middenvelder over zijn speciale band met de supporters. “Ik ben iemand die de connectie zoekt met de supporters. Ik krijg vleugels op het veld als ik de fans hoor na een goede actie.”

Hussein Ali en Amin Sarr kijken in FeanFan Magazine nog één keer terug op het afgelopen halfjaar, waarin de boezemvrienden samen speelden in Heerenveen. Na de transfer van de spits naar Olympique Lyon staat het duo niet meer dagelijks naast elkaar op het veld, maar de jonge Zweden zullen elkaar blijven opzoeken. “We kennen elkaar nog van de amateurvelden en houden zeker contact.”

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.