Nieuws

Het seizoen is weer begonnen. Eindelijk gaat het weer om de knikkers. Nu de interlandperiode is aangebroken, heb je alle tijd om de nieuwste FeanFan door te bladeren. Deze week valt namelijk het magazine bij jullie op de mat!

Ion Nicolaescu maakte deze zomer de overstap van Beiter Jerusalem naar sc Heerenveen. De spits is blij met de transfer. “Ik had na een gesprek meteen het gevoel dat Heerenveen de beste optie voor mij was. Er zijn veel spelers die vanuit hier de stap hebben gemaakt naar een grotere club. Vooral spitsen. Misschien kom ik ook in dat rijtje, dat zou mooi zijn.”

Daniel Karlsbakk is de concurrent van Nicolaescu. Hij kwam afgelopen winter naar Nederland. Sinds kort is hij in Friesland herenigd met zijn vriendin Ine. FeanFan Magazine zocht het duo thuis op. “Ik waardeer het zeer dat Ine hier naartoe is verhuisd. Het afgelopen half jaar was zwaar zonder haar. Nu ik Ine hier heb, wordt alles makkelijker.”

Charlie Webster werd ook aan de tand gevoeld. Hij was deze zomer de eerste nieuwkomer bij sc Heerenveen. De afgelopen tien jaar speelde hij in de jeugdopleiding van Chelsea. Via het Abe Lenstra stadion wil hij de stap maken naar het eerste elftal van de Engelse club. Melle Joop Witteveen hoopt na jaren in de Akademy juist definitief aan te haken bij het eerste team van sc Heerenveen. Hij is het seizoen uitstekend begonnen, nadat hij de afgelopen jaren veel blessures had. “Ik heb iets te veel pech gehad.”

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.