Nieuws

Beste supporters,

Het is tijd om op te staan.

Wanneer?

Zaterdag in de 12e minuut tijdens de thuiswedstrijd tegen fc Volendam!

We zullen laten zien wie wij zijn.

WIJ ZIJN SC HEERENVEEN!

——————

Fans van sc Heerenveen doen in een gezamenlijke oproep aan medesupporters om zaterdag een pompeblêdenshirt aan te trekken of mee te nemen naar het Abe Lenstra Stadion. Om vervolgens deze massaal te tonen in de 12e minuut van de wedstrijd tegen FC Volendam, samen met een ouderwets ‘Heerenveen!, Heerenveen!, Heerenveen!’

We doen deze oproep om zo een krachtig statement te maken tegen een kleine groep individuen, die de goede naam van onze club aan het kapen is, enkel ten faveure van hun eigen status. Het gooien van vuurwerk op het veld tegen AZ was een nieuw dieptepunt – en wat ons betreft ook de allerlaatste keer. Door dit achterlijke gedrag wordt het steeds moeilijker om op een normale manier naar ons geliefde voetbal te kunnen kijken en hiervan te genieten.

Door zaterdag massaal ons prachtige pompebledêntenue te tonen, laten we zien waar wij als sc Heerenveen-fans voor staan: club van de hele provincie Fryslân, vol van trots, historie, traditie, Europese successen, cupfighter, maar vooral een club waar iedereen – van jong tot oud – zich welkom mag voelen.

Dus neem komende zaterdag een clubshirt mee naar het Abe Lenstra Stadion! Draag het of neem het mee om in de 12e minuut massaal te tonen! We rekenen op jullie!

OSSH
Aktie’67
Vrijwilligersorganisatie
Radio Camataru
Vrienden van sc Heerenveen
Ambassadeurs sc Heerenveen
Supportersvereniging FeanFan