Nieuws

sc Heerenveen wordt over het algemeen gezien als familieclub. De focus ligt logischerwijs op het vlaggenschip, maar ook de jeugdteams en het vrouwenteam worden natuurlijk niet vergeten. Maar naast al deze elftallen er is nog een heel belangrijk team. Dat is wellicht het team met de grootste lol. Maar ook een team dat kei- en keihard traint. Dat is het G-TEAM van sc Heerenveen. Een team dat supertrots is om in dat prachtige shirt met pompeblêden te spelen. Het G-TEAM van sc Heerenveen is actief in de Bijzondere Eredivisie.

Op zondag 13 maart speelt dit bijzondere team 3 wedstrijden op Skoatterwâld in Heerenveen. Wat zou het mooi zijn als daar een grote groep feanfans naartoe komt om ze te ondersteunen. Dit team kun je nooit verwijten dat ze ‘te weinig energie’ leveren of ‘onvoldoende inzet hebben’.

Ziet u het al voor u? Honderd en misschien wel tweehonderd fans met vlaggen en stadionliedjes om dit bijzondere team te ondersteunen. Supportersvereniging FeanFan zorgt voor banieren. Als één grote familie achter ons G-team. ‘Tikkie-tikkie-tamba, wasse-wasse-wasse’ speciaal voor hun gezongen. ‘And we come from the North and we’re going all the way!’ Zie ze rennen en vliegen op zoek naar dat doelpunt. De tegenstanders van die zondag, FC Groningen, Go Ahead Eagles en Ajax, zullen ook niet weten wat er gebeurt. Het wordt een middag om nooit te vergeten.

Onze spelers verdienen het en hebben deze dag dankzij uw steun een unieke belevenis. En u waarschijnlijk ook! Laat dit scenario geen droom blijven. Kom ons bijzondere team ondersteunen. Wij rekenen op een bijzonder mooie dag.

‘Come on you Boys! Come on you Boys!’

Het programma zondag 13 maart:
11:30 uur            sc Heerenveen – FC Groningen
12:15 uur            sc Heerenveen – Go Ahead Eagles
13:00 uur            sc Heerenveen – AFC Ajax