Nieuws

Osame Sahraoui speelt pas enkele maanden voor sc Heerenveen, maar is nu al uitgegroeid tot publiekslieveling. De waardering blijkt geheel wederzijds.

FeanFan Magazine sprak de Marokkaanse Noor over zijn eerste bevindingen in Heerenveen. “Ik voel het vertrouwen van de trainer en mijn medespelers”, zo opent Sahraoui. “Ik weet wat ik kan, wat mijn kwaliteiten zijn. Het is mooi dat de fans dat inmiddels ook al herkennen. Dat ik nu al een eigen liedje heb, vind ik fantastisch.”

Sahraoui scoorde tegen SC Cambuur (1-2 zege), maar hoopt de supporters vaker te laten juichen. “Ik wil winnen, assists geven, dribbelen en scoren. Vooral dat laatste is nog een verbeterpunt. Ik heb wel een goed schot, maar gebruik het nog te weinig. Ik moet misschien wat ego├»stischer zijn voor de goal. Als ik die balans beter kan vinden, word ik nog beter.”

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.