Nieuws

Anas Tahiri heeft in relatief korte tijd een connectie tot stand gebracht met de supporters van sc Heerenveen. De Marokkaanse Belg werd in het Abe Lenstra Stadion vooral populair door zijn doelpunten in de derby’s tegen SC Cambuur.

Tahiri heeft het in Friesland helemaal naar zijn zin. “Ik wil iedereen die mij liefde geeft graag iets teruggeven. De mensen binnen de club, maar ook de supporters”, zo vertelt de 27-jarige middenvelder in de nieuwe editie van FeanFan Magazine. Bij het woord ‘supporters’ verschijnt er meteen een glimlach op zijn gezicht.

Bij thuiswedstrijden van sc Heerenveen geniet Tahiri met volle teugen. “Voor de wedstrijd kijk ik altijd naar de tribunes. Ik vind het zo mooi als de fans dan hun sjaaltje in de lucht hebben. Ik vind de fans sowieso geweldig. Als hier vrienden van me komen, zeggen ze allemaal dat de sfeer hier zo goed is.”

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.