Nieuws

Met een achtste plaats kan Kees van Wonderen terugkijken op een acceptabel eerste seizoen bij sc Heerenveen. Voor het nieuwe seizoen heeft de trainer ook al een duidelijke visie voor ogen.

In het onlangs verschenen FeanFan Magazine keek Van Wonderen nog eenmaal terug op afgelopen seizoen, maar natuurlijk telt nu vooral 2023-2024. De transfermarkt speelt daarbij een belangrijke rol. “We zoeken om te beginnen scorend vermogen, als vervanging van Sydney (van Hooijdonk, red.)”, stelt de tacticus vast. “En het idee is om na de zomer te blijven spelen volgens het Heerenveen-dna, 4-3-3, met artiesten op de zijkant.”

Van Wonderen vervolgt: “Daar willen we naast Ousmane Sahraoui graag nog een van. Wij moeten ook strijdlust toevoegen: niet opgeven, organiseren, duelleren, duels, slidings, tackles. Dat type speler hebben wij te weinig op het middenveld.”

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie verhalen te lezen in de nieuwe editie. Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je al lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.