Nieuws

Supportersvereniging FeanFan ziet zich genoodzaakt om de tarieven voor het buscombi-ticket te verhogen. Bij de start van het huidige seizoen heeft de busmaatschappij de tarieven die het FeanFan in rekening brengt, al verhoogd. Deze verhoging is toen niet in de ticketprijs van de buscombi verwerkt. De supportersvereniging streeft er namelijk naar om de prijzen voor de supporters zo laag mogelijk te houden.

Door vaker een dubbeldekker of verlengde bus in te zetten had de supportersvereniging gehoopt de verhoging op te kunnen vangen. Dat is helaas niet het geval. Voor alle wedstrijden na de winterstop geldt daarom een bijdrage van € 20,- voor de bus in het buscombi-ticket. Deze bijdrage betaal je zodra je een buscombi-ticket koopt. Niet-leden betalen daarnaast € 10,- bij in de bus.

Supportersvereniging FeanFan rijdt naar alle uitwedstrijden van sc Heerenveen, vaak met meerdere bussen. Wij vinden het belangrijk dat supporters die dat willen, alle wedstrijden met de bus kunnen bezoeken. Het maakt daarbij niet uit of het een competitie- of een bekerwedstrijd is. Ook de te rijden afstand en de animo voor de busreis maakt niet uit, FeanFan rijdt altijd met minimaal één bus en vaak met meerdere bussen.