Nieuws

De stembussen zijn geopend en wie volgt Joey Veerman op? Dat is de grote vraag in de speler van het jaarverkiezing voor seizoen 2021/2022.

Is het winteraankoop Amin Sarr of misschien wel zijn kompaan in de aanval Sidney van Hooijdonk. Of wellicht een van de stabiele krachten achterin, in de vijfmans defensie. Of toch misschien nog een linie verder terug waar twee doelmannen actief zijn geweest dit seizoen. Of zijn het toch de stille krachten op het middenveld die de fans hebben doen verbazen van hun kwaliteiten. Allen maken ze kans op de titel “Speler van het seizoen”, maar het is slechts één die deze titel een heel seizoen mag dragen. Het zijn de fans die al jaren bepalen welke speler voor hun de absolute speler van het seizoen behoort te zijn.

En er gaan inmiddels al wat illustere namen hem voor. Zoals gezegd wist vorig seizoen Joey Veerman deze titel in de wacht te slepen, maar wat te denken van namen als Maarten de Jong, Petter Hansson (maar liefst 4 keer!), Filip Djuricic, Hakim Ziyech, Michel Vlap, Denzel Dumfries, Bas Dost, Afonso Alves, Oussama Assaidi en Gerald Sibon. Maar ook de doelmannen Erwin Mulder en Kristoffer Nordfeldt mochten ooit de gewilde beker in ontvangst nemen.

Stemmen kan alleen op spelers die op dit moment in de selectie van sc Heerenveen zitten. Spelers die in de winterstop een transfer hebben gemaakt, zijn hierdoor uitgesloten van deelname. Stemmen kan tot zondag 8 mei 2022 23:59 uur.

Stemmen kan via: https://forms.gle/14unVuTk9GuaquZS8